Kiek kainuoja vonios aksesuarai?

Dažnai vonioje galime pamatyti ne tik dušą ar vonią bei tualetą, bet ir papildomus aksesuarus, kurie papuošia kambarį. Papildomos interjero detalės neretai ne tik suteikia kambariui jaukumo, bet ir padaro kur kas malonesnį. Visgi, ar kada skaičiavote, kiek kainuoja vonios aksesuarai? Apžvelkime kainos, galbūt jos įtikins ir jus papuošti vonios kambarį.

Muilinės

Muilinių kainos svyruoja nuo 20 eurų iki 70 eurų ir daugiau. Tie, kurie renkasi muilines muilui, mokės pigiau. Visgi skystų muilų mylėtojai, turės rinktis muilo dozatorius, kurių kaina didesnė. Tam tikrais atvejais galima rasti ir pigesnių gaminių, tačiau jų kokybė nuvils. Jei norite rasti kokybišką gaminį, netaupykite.

Dantų šepetėlių indeliai

Pasirūpinti reikia ne tik dantų šepetėliu, bet ir jo indeliu. Skoningas ir šiuolaikiškas dantų šepetėlių indelis kainuos apie 20 eurų. Visgi tam tikrais atvejais galima rasti ir brangesnių gaminių, kurie sulaikys jūsų kvapą.

Rankšluosčiai

Kadangi rankšluosčio kaina priklauso nuo dydžio, labai sudėtinga pasakyti, kiek tiksliai turėtumėte jiems išleisti. Mažesni rankšluosčiai kainuoja apie 15 eurų. Tiesa, neretai už šią sumą galima įsigyti net kelis rankšluosčius, jei perkamas komplektas. Didesni rankšluosčiai gali kainuoti 20 eurų ir daug daugiau.

Kilimėliai

Kilimėliui siūlome skirti 50-100 eurų, jei norite gaminio, kuris bus malonus jūsų pėdoms ir nesusidėvės per kelis mėnesius. Galima pastebėti, jog nemažai gamintojų siūlo pigius kilimėlius, kurių tarnavimo laikas yra tiesiog juokingas. Tiesą sakant, tai visiškas pinigų išmetimas.

Skalbinių krepšiai

Skalbiniai turi būti sudėti į skalbinių krepšį, o ne būti ant žemės. Jų kaina prasideda nuo 100 eurų.

Šiukšliadėžės

Kadangi šiukšliadėžių kaina prasideda nuo 20 eurų ir siekia 200 eurų, kartais ir daugiau, labai sudėtinga pasakyti, kiek mokėsite už šią prekę. Priklauso nuo to, kokios kokybės ir kokio dydžio prekės ieškosite. Pigiau mokėti galima, tačiau ar kokybė patenkins lūkesčius?

Lentynėlės

Lentynėlių kaina gali būti įvairi, kadangi tai priklauso nuo to, kokį dizainą pasirinksite. Kaina gali siekti 30, 100, 400 eurų ir net daugiau.

Veidrodžiai

Nenorite veidrodyje matyti iškreipto vaizdo? Tuomet neieškokite pigiausių kainų. Kokybiškas veidrodis kainuos bent 100 eurų. Žinoma, mažesni veidrodėliai kainuoja pigiau. Jų kaina siekia apie 50 eurų.