Šilumos siurbliai oras-vanduo. Ką apie juos reikia žinoti?

Šilumos siurbliai oras-vanduo. Ką apie juos reikia žinoti?

Gyvenimas visus metus gali būti kur kas paprastesnis ir tuo pačiu patogesnis. Dažniausiai namus apšildantys kieto kuro katilais teigia, kad tai nėra įmanoma, kadangi vėsiuoju metų laiku labai daug dėmesio reikia skirti pečiui, kurio priežiūra – vargina.

Visgi, išeitis ne tik kad yra, tačiau labai džiugu, kad daugelis žmonių ją renkasi. Kaip inovacija, kuri šiuo metu prieinama daugeliui, pasirenkami šilumos siurbliai, kurie keičia gyvenimus, daro juos kur kas patogesniais.

Geras pasirinkimas erdvesniuose pastatuose yra šilumos siurbliai oras-vanduo. O ką apie juos reikia žinoti?

  1. Šilumos siurbliai oras-vanduo yra geras pasirinkimas gana erdviuose namuose. Būtent tada, kai oras-oras yra nepakankamai galingi, kad aptarnautų patalpas, oras-vanduo yra geriausias pasirinkimas, kuris gali padėti Jums būti ramiu, kad namuose bus tiek šilumos, kiek reikia.
  2. Šiuo metu šilumos siurblius galima įsigyti su subsidija. Paramą siūlo valstybė, kuri gali kompensuoti net iki 14 500 eurų sumos.
  3. Ši sistema ne tik šildo patalpas, tačiau ir papildomai ruošia karštą vandenį. Taigi, galima sutaupyti papildoma boilerio, kuriam taip pat reikia energijos, išlaikymui.
  4. Daugelis bijo, kad tokio tipo įrangai reikia labai daug vietos. Tikrai ne. Šilumos siurbliai nuo kieto kuro katilų pirmiausia ir skiriasi tuo, kad jiems nereikia jokios specialios patalpos. Galėsite gyventi erdviai ir tuo pačiu nesukti galvos dėl laikymo, kadangi įranga yra nepastebima.
  5. Daugelis džiaugiasi, kad šilumos siurbliai oras-oras padeda sutaupyti labai daug mėnesinių mokesčių. Tiesiog sistemos išlaikymas yra pigus, o gyvenimas – tikrai patogus.
  6. Dar vienas svarbus privalumas, kad įranga veikia puikiai net ir tokiu atveju, kai lauko temperatūra labai nukrenta. -20 nėra bėda ir namuose tikrai bus gera ir šilta.
  7. Ši įranga gali būti derinama su nuo anksčiau namuose likusia sistema. Taigi, nereikia išlaidauti.

Gyvenkite smagiai, gyvenkite saugiai, gyvenkite patogiai. Kiekvienas žmogus turi tokią galimybę, tik liūdna, kad ne visi ją išbando. Op kodėl? Juk kai šaltasis metų laikas gali nekvaršinti Jums galvos dėl šildymo – reikia ir rinktis šią opciją.