Avikailis – stilingas ir jaukus interjero elementas

Visi savo namuose stengiamės susikurti stilingą bei jaukų interjerą. Visų pirma norime, kad namuose būtų jauku visiems šeimos nariams, kad jie visada norėtų sugrįžti namo. Žinoma, daugeliui taip pat svarbu, jog namuose patogiai jaustųsi ir į juos užsukę svečiai. Todėl tenka ilgai semtis idėjų, ir ieškoti išskirtinių interjero elementų, kad pagaliau galėtume pasidžiaugti išsvajotu  išskirtiniu interjeru. Čia pateikiame dar vieną idėją, kaip savo namus paversti šiltesniais bei jaukesniais. Įterpkite į savo namų interjerą minkštų ir šiltų avikailio elementų. Paspaudę nuorodą  https://nevotex.lt/produktai/baldiniai-apmusalai/naturali-oda-ir-kailiai/naturalus-kailiai/avikailiai rasite daugiau informacijos apie avikailius ir įvairius baldų apmušalus.

Kaip panaudoti avikailius savo namų interjere?

  • Avikailis, tai šiltas, minkštas ir jaukus gaminys. Jis gali būti lengvai integruojamas į daugumos būsto erdvių interjerą. Šis elementas turi plačią neutralių spalvų palete, todėl jį nesunku priderinti prie bendro namų stiliaus.
  • Avikailiais gali būti užtiesiami baldai: kėdės, sofos, foteliai, minkštasuoliai. Netieskite avikailio ant visų patalpoje esančių kėdžių. Tam, kad avikailis taptų stilingu akcentu, pasirinkite kelias kėdes ar vieną fotelį. Užtieskite nevisą sofą, o tik jos dalį, tuomet ši detalė teiks kambariui prabangos ir atrodys itin stilingai.
  • Nedidelius avikailio kilimėlius galime pakloti ant grindų miegamajame ir vos nubudę, lipdami iš lovos, pajausti jo skleidžiamą šilumą. Avikailio skiautes tinka kloti ant medinių grindų, akmens masės plytelių, net ir ant kiliminės dangos. Didelėje svetainės erdvėje naudojamos avikailio detalės suteiks gilumo, minkštumo bei prabangos.
  • Kurkite savo namuose skandinavišką stilių, kuris išsiskiria paprastumu bei funkcionalumu. Koncentruojamasi į medžiagų ir formų kokybę bei ilgalaikiškumą. Šio stiliaus dizaine juntamas ramumas ir lėtumas. Avikailio elementai puikiausiai tiks kuriant šio nesenstančio stiliaus dizainą. Panaudokite minkštas pagalvėles, avikailio pledus, šiltas antklodes pagrindinėje namų erdvėje.
  • Avikailio gaminiams būtina speciali priežiūra bei tam skirtos priemonės. Apie tai visuomet reikia teirautis pardavėjo.

Jei dar ieškote įdomių detalių namų dekorui, pabandykite į jį įtraukti avikailio gaminius. Jie pasižymi puikia išvaizda bei malonia tekstūra.