Auliniai batai puošti grandinėmis – nauja tendencija

Šį ir praėjusį sezoną dominavo plonos ir storos grandinėlės. Šį kartą, jos pasirodo duetu su madingiausių stilių auliniais. Patikrinkite, kokius grandininius batus privalo turėti kiekviena fashionista. Leiskite sau nustebti ir išsiskirti iš minios – šie modeliai jums tikrai palengvins!

Kam tinka batai su grandinėlėmis?

Grandinėlės puošia kulnus, platforminius ir plokščius modelius, todėl jums nereikės jaudintis, kad nerasite savo stilių labiausiai atitinkančio kirpimo! Elegantiškas, prigludęs paltas puikiai tiks prie kulkšnies batų su grandinėlėmis aplink kulkšnį, taip pat šis modelis puikiai tiks prie megztos suknelės ar klostuoto, asimetriško sijono. Dėvėkite jas su odinėmis kelnėmis arba mini sijonėliais, kad sukurtumėte įdomų kontrastą. Ar jūsų neįtikina ši tendencija? Kaip apie kulkšnies batus su nuimama grandine? Kai tik atsibosta ši puošmena ant batų, galite ją atsegti ir prisisegti prie diržo ar rankinės! Galite rinktis batus su viena plačia grandinėle, dažniausiai auksinio atspalvio, arba su kelių plonų grandinėlių kompozicija.

Juodi platforminiai batai su grandinėle

Negalite apsispręsti? Juodi batai – šį universalų atspalvį priderinsite prie bet kokio stiliaus! Vienas iš dažniausiai mados kūrėjų pasirinktų stilių yra juodi platforminiai batai su grandinėlėmis. Storas, masyvus padas duete su grandinėle – itin išraiškinga detalė, kuri išskirs Jūsų stilizacijas. Šis modelis ypač tiks grunge išvaizdai, kuri jau prieš kurį laiką įžengė į populiarumą, tačiau vis dar įkvepia stilistus ir dizainerius, kaip matyti iš naujausių kolekcijų. Vertėtų rinktis plataus protektoriaus platforminius batus, kurių viršutinę dalį puoš ne tik grandinėlės, bet ir sagtys, bei smeigės ar kniedės. Jei jums patinka visapusiška išvaizda, derinkite batus su grandinėle prie piniginės ar diržo su ta pačia puošmena.

Zomšiniai kulkšnies batai su grandinėle

Ar jums patinka gatvės aprangos stilius? Radome jums dizainą, kurį įsimylėsite! Į savo kolekciją būtinai įtraukite zomšinius kulkšnies batus su grandinėle ir kojinių viršumi. Tokio kirpimo batai puikiai dera prie madingiausių sezono džinsų, būtinai puoštais įdomiais nubrozdinimais. Zomšiniai aulinukai su grandinėle ir smailia nosimi, taip pat puikiai tiks prie pliušinio paltuko ar per didelės, pūkinės striukės!

Avalynė Tau internetinėje parduotuvėje galite rasti platų pasirinkimą moteriškos avalynės. Nuo vasarinių basučių, sportbačių, aukštakulnių ir espadrilių iki rudeninių ir žieminių aulinių batų, pusbačių ir sniego batų. Nepamirkime ir naminės avalynės, merino vilnos šlepetės ir ortopedinės avalynės. Apsipirkite greitai ir patogiau jau šiandien.