Prasto oro kokybė – lemia mūsų savijautą

Norite, kad buvimas namuose būtų neatsiejamas nuo geriausių potyrių? Tokiu atveju reikia pasirūpinti įranga, kuri gali užtikrinti, kad jausitės visada gerai ir tuo pačiu, kad Jūsų sveikata bus pati geriausia.

Oro valymo kokybei būtini rekuperatoriai. Juos renkasi ne tik tie, kurie gyvena naujos statybos, A++ kartos namuose, tačiau žmonės, kurie supranta, kad geras oras – padės kur kas geriau jaustis. Tačiau ar tai yra tiesa?

Blogėja miegas

Dėl blogo oro kokybės pirmiausia žmogus jaučiasi prasčiau, dėl to galiausiai blogėja ir miego kokybė. Visi puikiai žinome – kaip mus veikia blogas miegas. Kita diena po tokios nakties dažniausiai tampa labai vangi ir tuo pačiu nesinori nieko veikti. Ar tikrai aktyvumas ir geresnė miego kokybė bei oras, kuriuo kvėpuojame, turi glaudų santykį? Taip. Svarbiausia – pasirūpinti tinkamu oru, ir tuomet ir miegas, ir kitos veiklos bus kur kas mažiau varginančios.

Sunku susikaupti

Lygiai taip pat bloga oro kokybė lemia ir sunkesnį susikaupimą. Labai svarbu, kad žmonės, kurie dirba protinį darbą, kvėpuotų tokiu oru, kuriame yra kuo daugiau deguonies ir kuo mažiau dulkių. Kadangi vis daugiau žmonių dirba iš namų – tai tampa prioritetu, kuriuo norisi sekti ir kuris turėtų būti Jūsų įvertinamas ir sutvarkomas.

Dažnos alergijos ir kosulys

Kai oras yra geras, jame yra kuo mažiau dulkių, dažniausiai sumažėja ir alergijos, kurios tikrai labai apkrauna. Tai svarbu tiems, kurie kenčia nuo įvairių kvėpavimo takų problemų.

Nuovargis

Galiausiai, blogas oras dažniausiai prisideda prie to, kad žmogus jaučiasi pavargęs, kad kiekviena diena jam tampa iššūkis. Net yra sakoma, kad asmenys, kurie kasdien kvėpuoja blogos kokybės oru – kur kas dažniau serga depresija. Siūloma vėdinti namus, o tam geriau – įsigyti rekuperatorius. Tai yra įranga, kuri daro stebuklus ir keičia žmonių gyvenimus.

Švarus oras – ne galimybė, tačiau būtinybė. Džiugu, kad vis daugiau žmonių tai supranta. Kadangi mini rekuperatoriai kainuoja vis pigiau – kiekvienas juos įsigyti ir pradėti gyventi sveikiau ir patogiau jau nuo šiandien.